Wederzijds luisteren

Wederzijds respect

De fundamenten van een mooie club.

Waarom zou u sponsor worden

Waarom zou u sponsor worden?

BC de Biljartacademie is een biljartclub met “ballen” met een aantal unieke kenmerken. Samenwerken met ons geeft jou de mogelijkheid jouw bedrijf te verbinden aan onze club en daarmee de publiciteit over jouw bedrijf en bedrijfsactiviteiten op een positieve manier te verhogen. Bovendien kan je uiting geven aan jouw sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

Onze unieke kenmerken zijn:

 1. Zowel topsport als breedtesport zijn semiprofessioneel opgezet;
 2. Het eerste team speelt in de landelijke 1e divisie van de KNBB(NOC*NSF) terwijl nog 6 andere teams in landelijke divisies spelen en is er ook nog een kader team wat in een landelijke competitie uitkomt
 3. BC de Biljartacademie is de grootste biljartclub van het district Zuid-Limburg met ± 85 leden en met 20 teams vertegenwoordigt binnen de landelijke competities (driebanden groot en kader) en in competities op district en regionaal niveau. BC de Biljartacademie is financieel een gezonde club.
 4. BC de Biljartacademie speelt bij haar thuishonk de Biljartacademie, en heeft hier de beschikking over spraakmakend kwalitatief hoogwaardige biljarttafels in een uitstekende staat van onderhoud. Buiten de gebruikelijke competities organiseert de club aansprekende toernooien. Zo werd er in aanloop naar de competitie 2021-2022 een corona proof toernooi georganiseerd waar een 30 tal teams aan meededen.
 5. BC de Biljartacademie heeft een aantal topspelers als lid die ook meewerken aan verhoging van de prestaties en hierdoor ook het biljartplezier van onze leden;
 6. BC de Biljartacademie streeft naar mooie sportieve resultaten (veel toekomstige kampioenen, veel kampioensteams, toegewijde vrijwilligers, zeer gezonde exploitatie, een mooie en professionele website);
 7. BC de Biljartacademie streeft naar langdurige gezonde relaties met onze sponsoren. Echter, vindt u het belangrijk om van jaar tot jaar een sponsoring te overwegen, ook hier zullen we een passende oplossing samen voor vinden.

Als jouw bedrijf onze nieuwe sponsor wordt, verbindt jouw bedrijf zich aan onze semiprofessionele vereniging. Samen zorgen wij voor een maatwerkoplossing die beider doelstellingen zal realiseren.

Wat kan BC de Biljartacademie een sponsor bieden?

 1. Advertenties / banner op de website van BC de Biljartacademie; en op diverse tv-schermen binnen het lokaal.
 2. Ruimte op poster / flyer bij aankondiging van een evenement of toernooi;
 3. Reclame rondom de biljartarena (tijdens belangrijke toernooien zoals Grand Prix’s met deelname van vele professionele top biljarters, waaronder wereldkampioen Dick Jaspers, het NK Dames en Grand prix’s Artistiek biljarten).
 4. Een afbeelding (reclame-uiting op het poloshirt en wedstrijdshirt van alle spelers) Afmeting gebonden volgens de regelgevingen van de KNBB!!!
 5. Een afbeelding (reclame-uiting op de mouw van het poloshirt en wedstrijdshirt van alle spelers) Afmeting gebonden volgens de regelgevingen van de KNBB!!!
 6. Wanneer er grote toernooien worden gehouden, krijgt u een uitnodiging van ons, om als sponsor het evenement bij te wonen.
 7. Naam verbondenheid aan de clubnaam. Hoofdsponsor. Hierbij blijft de clubnaam primair en wordt aangevuld met sponsornaam. Meerjarig (5 Jaar)
 8. Andere mogelijkheden zijn:
 • Bedrijfsbiljarten. BC de Biljartacademie organiseert voor u een bedrijfsbiljart dag op dagen waar dit binnen andere activiteiten van de club mogelijk is. Hier kunt U gebruik maken van vooraf af te spreken aantal match en carambole tafels en de organisatie van het toernooi. De Biljartacademie heeft een uitstekende kleine keuken en prachtig bar gedeelte, waar uiteraard van gebruik gemaakt kan/mag worden. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Het gebruik maken van pool afdeling “the hustler” voor het houden van een “pool” toernooi in overleg met de pool afdeling bespreekbaar.
 • Andere ideeën? U stelt de vraag gewoon en wij bekijken of dit behoort tot onze mogelijkheden.

Wie gingen u al voor?

Klik hier?

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.