Wederzijds luisteren

Wederzijds respect

De fundamenten van een mooie club.

Biljart Artistiek in de Academie

De trainingstafel Biljart Artistiek in de Biljartacademie heeft al gezorgd voor de eerste nieuwe inschrijving bij de 1e klas Biljart Artistiek. Martin Wingelaar een oud speler die bij 20 jaar niet meer Biljart Artistiek had gespeeld en maakt van van figuur 1 t/m 8 zelfs 6 figuren. Top prestatie. Succes in de 1e klas Biljart Artistiek en we hopen dat je in november bij de Biljartacademie mee speelt in de finale, Nederlands kampioenschap Biljart Artistiek 1e klasse.

Onlangs is John Titselaar ook toegetreden tot het corps Artistiek spelers van BC de Biljartacademie en heeft inmiddels meegedaan aan de 1e grand prix Artistiek, gespeeld bij Horecabedrijf Mans in Mariƫnberg, en behaalde daar een verdienstelijke 15e plaats. Klik hier voor de uitslag van deze Grand prix 1e klasse.

De 3e grand prix Artistiek 1e klasse wordt trouwens gespeeld op 6 en 7 november in de Biljartacademie. Komt dat zien. Tzt meer info hierover.

Vandaag 14 juli 2020 een 2 voudig wereldkampioen in ons biljartlokaal.

Jean Bessems, ooit de beste Artistiek speler van de wereld. 3 setjes 3 banden gespeeld tegen Jean. Geen kans tegen deze grootmeester.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.