Wederzijds luisteren

Wederzijds respect

De fundamenten van een mooie club.

Poolcentrum de Hustler

Recreatief Biljarten

Biljarten kan in clubverband of recreatief gespeeld worden. Samen met anderen deze sport beoefenen geeft doorgaans een hoop gezelligheid.
Bij ons kunt u genieten van poolbiljarten of professioneel biljarttafels en evt onder begeleiding van de top van de poolsport van Nederland. Geniet van dit mooie spel onder het genot van een frisdrankje of een speciaal biertje. U zult versteld staan van ons assortiment. We beschikken ook over een kleine kaart voor de innerlijke mens te versterken.
Kom graag eens kijken en u zult een geweldige beleving ervaren.

Klik hier voor onze speciale Arrangementen.

Door de samenwerking van de Biljartacademie en de Hustler nu professioneel carambole biljarten en pool onder een dak.

Poolcafé de Hustler wat tot januari 2021 in Beek was gevestigd is nu een onderdeel van het pand Handelsstraat 34a in Sittard waar ook de Biljartacademie gehuisvest is. Jesse Thehu, een voormalig Europees kampioen, zet hier zijn sportactiviteiten door. Een groot gewin voor de professionele Poolbiljart sport.

Poolbiljart

Arrangement Poolshark - 1 tafel voor 2 uur met maximaal 4 personen incl. 4 consumpties* en 10 mini snacks € 24,75
Arrangement Poolhustler tussen 10.00 en 19.00 uur - 1 tafel voor 4 uur met maximaal 4 personen incl. € 20,00 aan consumpties en 20 mini snacks € 34,75
Arrangement Poolhustler vanaf 19.00 uur - 1 tafel voor 4 uur met maximaal 4 personen incl. € 20,00 aan consumpties en 20 mini snacks € 39,75

* Standaard consumptieprijs.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.