Wederzijds luisteren

Wederzijds respect

De fundamenten van een mooie club.

Lid worden?


Als u interesse heeft om lid te worden kunt u het individuele inschrijfformulier hier downloaden. Dit formulier kunt u met “opslaan als” opslaan op Uw PC onder Uw eigen naam (meestal in downloads).
Hierna kunt u het formulier volledig invullen om het hierna weer op te slaan (eigen naam).
Vervolgens kunt u het formulier per email verzenden naar
secretariaatbiljartacademie@gmail.com
Het uitgeprinte ingevulde formulier kunt u ook afgeven in de Biljartacademie aan 1 van de personeelsleden of bestuursleden.
Indien Uw lidmaatschap wordt aanvaard door het bestuur gaat u akkoord met het gestelde in ons Huishoudelijk Reglement. Dit kunt u
hier vinden.

Indien uw team de wens uitspreekt om bij BC de Biljartacademie te komen biljarten, staan wij hier uiteraard voor open. Een formulier voor teamopgave vindt u hier.

De kosten van het lidmaatschap bedraagt € 120 per jaar. Deze kosten kunnen jaarlijks, ½ jaarlijks (1e termijn moet voldaan zijn voor aanvang van de competitie en de 2e termijn per 1 februari van het nieuwe jaar of maandelijks) (automatische overschrijving) voldaan worden.
De penningmeester (Rob Vroomen) penningmeesterbiljartacademie@gmail.com laat je precies weten hoe e.e.a. te voldoen.

Bovendien geldt de verplichting om een wedstrijd hemd aan te schaffen, wat € 37,50 kost.
Van Mark Janssen ontvang je nog een polo shirt met logo, maar dit is gratis.

Mocht U willen gaan deelnemen aan een landelijke competitie (Divisie driebanden of kader competitie) komen hier de voor dat seizoen geldende persoonlijke extra kosten bij. Deze kosten moeten voor aanvang van de competitie in zijn geheel voldaan zijn.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.