Wederzijds luisteren

Wederzijds respect

De fundamenten van een mooie club.

Competitie 22-23

Op deze pagina krijgt u alles te lezen over de in de competitie-spelende teams/leden

Waar het biljartseizoen 2020-2021 in een enorme deceptie eindigde na een 5-tal wedstrijden door Covid 19, met als gevolg een abrupt einde van het seizoen waar we toch zo hoopvol met z’n allen aan begonnen waren. Het mocht niet zo zijn en met een botte bijl werden alle biljart activiteiten in alle horeca lokaliteiten geschrapt.

Maar er zijn uitzonderingen!!!

Als troost bleef alleen mee door de loyaliteit van Mark en Yvette en team, het lokaal met inachtneming van de geldende Covid 19 regels gewoon geopend voor de leden van onze club en andere geïnteresseerden.

Bij deze nog een hartelijk woord van dank aan Mark en Yvette om zonder horeca-inkomsten toch hun geweldige biljartlocatie te blijven open stellen. Jullie, maar ook het team zijn TOPPERS!!! (met recht met hoofdletters geschreven)

Om de leden toch wat te bieden in competitie vorm werd er door BC de Biljartacademie en het lokaal een individueel driebanden groot competitie georganiseerd waar dankbaar gebruik van werd gemaakt door leden maar ook door niet-leden. Half december moest ook deze competitie noodgedwongen afgebroken worden door de sluiting van alle binnen sport accommodaties.

Na een totaalonthouding (ik bedoel het biljarten) van ongeveer 5 maanden stelden Mark en Yvette de accommodatie wéér belangeloos open zonder horeca. BC de Biljartacademie had voor nu opnieuw samen met het lokaal een team competitie opgezet met als doel om toch wat compensatie te bieden voor de in het water gevallen competitie. Liefst een dertig tal teams vonden hun weg naar de biljartacademie om deel te nemen aan een competitie met de spelsoorten driebanden groot en klein, libre en kader.

Op dit moment is de club in ledental zo gegroeid dat we van 14 teams het vorige seizoen, dit seizoen met 20 teams hebben ingeschreven voor de diverse competities.

Inmiddels is deze competitie al vrij stilletjes begonnen en zijn de eerste caramboles al gemaakt, maar komende week gaan we met z’n allen weer helemaal los in de eerste week met een volledig gevuld programma aan de nieuwe competitie.

Vanaf deze plek willen wij iedereen dan ook geweldig veel speelplezier toewensen tijdens de competitie, héél veel succes, maar wat nog veel belangrijker is, blijf gezond en laten we ervoor zorgen dit met z’n allen zo te houden in het belang van u en mijn spelletje.

Jullie secretaris.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.