Wederzijds luisteren

Wederzijds respect

De fundamenten van een mooie club.

2e Ruud Hubert toernooi

Geachte driebanden liefhebber,

In december 22/januari 23 gaat BC de Biljartacademie samen met de Biljartacademie een driebanden groot toernooi organiseren, het zogenaamde “Ruud Hubert toernooi”.
Ruud Hubert is een zeer respecteert lid van BC de Biljartacademie met een rijke biljarthistorie van meer dan 66 jaar lid van de KNBB, waar hij zijn sporen als een gerespecteerde speler en arbiter dubbel en dik verdiend heeft.
“Gaef ‘m eine lel met chocomel” is een van zijn legendarische en humoristische uitspraken.


Om Ruud te eren gaat BC de Biljartacademie samen met de Biljartacademie een jaarlijks terugkerend 3 banden groot toernooi organiseren wat zijn naam zal dragen. Dit jaar zijn we toe aan de 2e editie.

Evenals vorig jaar wordt in de 1e ronde in poule vorm gespeeld. 4 deelnemers in een poule. 3 te spelen wedstrijden worden afgewerkt op de speelmiddag of avond naar keuze. De nrs 1 en 2 in elke poule gaan door naar de volgende ronde.
Voor uitgebreide info over de opzet van dit toernooi. Klik
hier.

Zolang de tijdsplanning dit toestaat gaan we de 2e en mogelijk volgende ronden opnieuw in dezelfde poule vorm af te werken. Is dit niet mogelijk wordt volgens het KO systeem verder gespeeld.

Zondag 22 januari is de finaledag en gaan de overgebleven 16 spelers strijden. De uiteindelijke toernooi winnaar krijgt eeuwige roem en een percentage van het inschrijfgeld als prijs. De nummers 2 t/m 4 ontvangen ook een percentage van het inschrijfgeld als prijs.

Inschrijfgeld is € 10,00 persoon. Dit kan worden voldaan op de speeldag waarop u komt spelen.

Uiterste inschrijfdatum is 4 december.

U kunt zich inschrijven bij lokaal “de Biljartacademie” of door het ingevulde inschrijfformulier per mail te versturen naar secretariaatbiljartacademie@gmail.com, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, vereniging of clubnaam, e-mailadres, speeldag(en) en begin moyenne van deze competitie.
Het inschrijfformulier vindt u
hier.

U vriendelijk uitnodigend,

De Biljartacademie en BC de Biljartacademie

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.