Wederzijds luisteren

Wederzijds respect

De fundamenten van een mooie club.

1e Ruud Hubert toernooi

Geachte driebanden liefhebber,

In december gaat BC de Biljartacademie samen met de Biljartacademie het 2e driebanden groot toernooi organiseren het zogenaamde “Ruud Hubert toernooi”.
Ruud Hubert is een zeer respecteert lid van BC de Biljartacademie met een rijke biljarthistorie van meer dan 65 jaar lid van de KNBB, waar hij zijn sporen als een gerespecteerde speler en arbiter dubbel en dik verdiend heeft.
“Gaef ‘m eine lel met chocomel” is een van zijn legendarische en humoristische uitspraken.


Om Ruud te eren gaat BC de Biljartacademie samen met de Biljartacademie een jaarlijks terugkerend 3 banden groot toernooi organiseren wat zijn naam zal dragen.
Dit toernooi wordt gespeeld vanwege de Corona maatregelen van de overheid overdag in de periode van 11 t/m 22 december en 27 t/m 30 december.

Naar gelang het aantal inschrijvingen wordt het systeem van spelen bepaald.


De kwart-, halve finales en de finale van dit toernooi staat gepland voor 2 januari. Na de huldiging van de winnaar is het tijd voor een nieuwjaar borrel en onder genot van een hapje en een drankje het hopelijk succesvolle toernooi af te sluiten met de beste wensen voor iedereen.

Inschrijfgeld is € 10,00 persoon. Dit kan worden voldaan op de speeldag waarop u komt spelen.
Er wordt prijzengeld uitgekeerd aan de 1e t/m 4e plaats.

Uiterste inschrijfdatum is 5 december.

U kunt zich inschrijven bij lokaal “de Biljartacademie” of per mail naar secretariaatbiljartacademie@gmail.com, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

U vriendelijk uitnodigend,

De Biljartacademie en BC de Biljartacademie

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.